Декоративна градинска соларна лампа Бухал

Опции

Цена
36.00лв. 19.99лв.

Спестявате 16.01лв.

Наличност:
В наличност
Модел:
buhal1

  • 14 дни право на връщане

  • Свържете се с нас

Share

Соларната градинска лампа "Бухал" е модерно и екологосъобразно осветително устройство, предназначено да осигури декоративна светлина за вашата градина, двор или други открити пространства. Тя използва слънчевата енергия за захранване и не изисква връзка към електрическата мрежа, което я прави практична и лесна за инсталиране.

Красивите външни градински светлини във формата на бухал могат лесно да бъдат декорирани и да добавят прекрасен блясък към вашата алея, вътрешен двор или цветни лехи. Той използва слънчева енергия за зареждане през деня, спестява разходи за електроенергия и е екологичен.

Основните характеристики на соларната градинска лампа "Бухал" могат да включват:

Соларни панели: Лампата е оборудвана с вградени соларни панели, които събират слънчевата енергия през деня и я превръщат в електрическа енергия. Това позволява лампата да функционира автономно и да не изисква електрическо захранване.

LED осветление: Соларната градинска лампа "Бухал" разполага с вградени светодиодни (LED) лампи. Те осигуряват ярка и енергоефективна светлина, която може да бъде използвана за осветяване на пътеки, цветни градини, дворове и други открити пространства.

Акумулаторна батерия: Лампата разполага с вградена акумулаторна батерия, която съхранява електрическата енергия, генерирана от слънчевите панели. Това позволява лампата да работи през нощта, когато няма слънчева светлина.

Сензори за здрач: Градинската лампа "Бухал" е оборудвана със сензор за светлина. Той позволяват лампата да се включва автоматично, когато се стъмни.

Водоустойчивост: Лампата "Бухал" е водоустойчива, което им позволява да работят надеждно и при всякакви атмосферни условия. Това ги прави идеални за използване на открито, без да се налага да се притеснявате от влиянието на влага или дъжд.

Соларната градинска лампа "Бухал" е практично и естетично решение за осветление на вашия външен простор. Тя предлага енергийна ефективност, лесна инсталация и намаляване на екологичния отпечатък.

Спецификация

Материал: смола

Цвят на светлината: топло бяло

Водоустойчив: IP65

Напрежение: 1.2V

Батерия: 1200mA NiMH батерия

Единично тегло: 270гр

Размер: 45х8х8 см

Височина на бухала: 13,5 см

Цвят: Бял

Напишете мнение