Градинска соларна лампа роза

Опции

Цена
59.00лв. 14.99лв.

Спестявате 44.01лв.

Наличност:
В наличност
Модел:
roselamp

  • 14 дни право на връщане

  • Свържете се с нас

Share

Представяме ви декоративната LED соларна лампа "Роза" - елегантно и романтично допълнение към вашия дом или градина.
 
Тази уникална соларна лампа за градина Роза е вдъхновена от нежната и елегантна красота на розата, декоративен елемент, който ще придаде почерк и уют на вашия външен интериор.
 
Основното предимство на соларната лампа Роза е, че използва енергията на слънчевата светлина за захранване на LED осветлението.
 
Лампата има  вграден соларен панел, който събира слънчевата енергия през деня и я преобразува в електричество, с което се захранва LED осветлението през нощта.
 
Това прави соларната лампа за градина Роза енергийно ефективна и спестява разходи за електроенергия, като същевременно спазва принципите на устойчиво развитие и опазване на околната среда.

Лесната инсталация на тази соларна лампа Роза позволява да я поставите на различни места във вашата градина, тераса или двор, без необходимост от електрически кабели. 
 
Уникален дизайн:
 
Инспирирана от нежността и красотата на розата, тази декоративна лампа представя изумителен дизайн във формата на отворена роза. Тя е изработена с внимание към детайла и излъчва приятна и мека светлина, която ще придаде романтично настроение на всяко пространство.
 
Енергоспестяваща LED технология:
 
Лампата "Роза" използва LED технология, която осигурява ярка и ефективна светлина при ниска консумация на енергия. Това ви позволява да наслаждавате на красивият светлинен ефект на лампата, докато спестявате енергия и поддържате екологична осведоменост.
 
Соларно захранване:
 
Няма нужда от сложни проводи или батерии. Лампата "Роза" е соларно захранвана, което означава, че се зарежда автоматично през деня, използвайки слънчевата енергия. Просто я поставете на слънчево място и нека тя се зареди, за да се насладите на нежната й светлина през нощта.
 
Водоустойчива и издръжлива:
 
Изработена от висококачествени материали, лампата "Роза" е водоустойчива и издръжлива на атмосферни влияния. Можете да я използвате както на открито, така и на закрито, без да се тревожите за нейната издръжливост.
 
Характеристики
Лесна за монтаж
Водоустойчивост IP65
Време за зареждане: 6-8 часа на слънце
Светлините се включват автоматично при здрач
Дълготрайни благодарение на издръжливите акумулаторни батерии
Брой светодиоди: 3 броя/цвете
Цвят LED: RGB
Слънчев панел: 45 x 40 мм, 2 V, 70 mA
Източник на захранване: 1 x батерия AA, 1,2 V, Ni-MH
Капацитет на батерията: 600 mAh
Напишете мнение