Акумулаторен мини верижен трион HAWEK 24V, 4AH - 15см шина

Цена
170.00лв. 119.90лв.

Спестявате 50.10лв.

Наличност:
В наличност
Модел:
HW-3004

  • 14 дни право на връщане

  • Свържете се с нас

Share

Акумулаторен мини верижен трион HAWEK 24V, 4AH - 15см шина

Търсите акумулаторна резачка, която да е качествена, стабилна и удобна за ползване? Желаете инструмент, който да е мощен и ефикасен едновременно? Нуждаете се от онлайн магазин, който е безкомпромисен с качеството на своите продукти?  Тази изключително качествена професионална акумулаторна резачка-трион е със супер усилена мощност от 24V и капацитет на батерията – 4.0 Ah- 4000 MAh Li-ion. Дължина на шината 15 см с професионална верига Picco Micro 3, което предоставя по-качествен и лесен разрез. Разполага с мек старт и всичко това съчетано с нова технология за акумулаторни резачки.

Също така има бързо зареждане на батерията, което отнема 3 - 4 часа и закалена верига за сигурно рязане на твърда дървесина Акумулаторната резачка за клони е мощна, компактна и лесна за употреба от потребителя. Подходяща е както за професионална работа, така и за използване у дома.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Мощност: 24V

Капацитет на батериите:  2 х 4000mAh ( 4Аh ) Li-Ion

Висока скорост на рязане

Работна Шина: 15 см

Скорост на веригата 7.5 м/сек

Бързо зареждащо зарядно до 50 минути

Здрав и удобен пластмасов куфар за лесно транспортиране

Инструкции за експлоатация

Размери:   Дължина 576 мм;  Ширина 200 мм;  Височина 239 мм

ЕВТИНА ПОДДРЪЖКА – Тъй като тази резачка за дърва няма карбуратор, свещ или горивен резервоар, поддръжката й изисква минимум разходи. Няма нужда да проверявате дали двутактовата смес е прясна, или не, защото тя не използва такава.

ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ – Електрическият верижен трион ,можете да отрежете за около 10 секунди дървена греда с диаметър 21 cm. в зависимост от действителния размер и твърдост на дървесината. Този електрически трион е много подходящ за рязане на дърво, подрязване на клони на дървета, градинарство.

ИЗПОЛЗВАНЕ С ЕДНА РЪКА – Тази мини моторна резачка е с тегло само около 750 грама и дължина 35 см. Всеки може лесно да го използва, не е уморително за дълго работно време.

РЕГУЛИРАНЕ НА СКОРОСТА – Двигателят може да осигури бързо и ефективно усилие за рязане. Бързо и бавно регулиране на скоростта, ниска консумация на енергия.

ЛЕСЕН МОНТАЖ – Целият верижен трион е инсталиран, трябва само да използвате гаечния ключ, за да завъртите винта и да регулирате веригата, и накрая да затегнете винта. Не е необходимо да инсталирате веригата отделно.

СИГУРЕН – Интегрираната направляваща плоча може бързо да разсейва топлината, защита от претоварване и е много устойчива на падане и износване. Страхотно за вашите различни нужди.

КОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВА:

Акумулаторна резачка 24V

Батерии – 2 броя Li-ion 4Ah

Зарядно устройство

Шина 

Верига 

Куфар

Инструмент за монтаж


Напишете мнение