Соларни лампи за градина 4 броя ФАКЛИ

Опции

Цена
100.00лв. 49.90лв.

Спестявате 50.10лв.

Наличност:
В наличност
Модел:
fakla4

  • 14 дни право на връщане

  • Свържете се с нас

Share

Соларните факли поглъщат слънчевата светлина през целия ден, след което се включват автоматично при здрач и се изключват, когато се зазори. Свети 10 часа през лятото и 5 часа през зимата след пълно зареждане.

Характеристика:
Безопасна алтернатива на истинските „пламъци“ — 96 броя светодиоди в светлината хвърлят безопасно, меко, подобряващо настроението сияние. Действителната височина на слънчевите факли е 33,5 инча. (Аксесоарите включват) Ако не работи известно време , тъй като капацитетът на батерията намалява с времето, изключете светлината за 3-5 слънчеви дни, за да увеличите батериите. Времето ще повлияе на работното време на тези слънчеви светлини
Ако светлината, която получавате, не свети (една или две), не се притеснявайте, тя трябва да бъде напълно заредена на слънчева светлина в продължение на два дни преди първото използване. Ако лампичката не е светнала, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние бързо ще го разрешим вместо вас. Вградена акумулаторна литиево-йонна батерия (2200mAh). Светва 12 часа след пълно зареждане. Време за зареждане: 8 часа.
Соларни светлини със сензор за дневна светлина, автоматично зареждане със слънчева енергия през целия ден, след което включете крушката автоматично при здрач и я изключете, когато се зазори.
IP65 Водоустойчив и издръжлив, издържа на всякакви метеорологични условия през цялата година.
Не е необходимо окабеляване или електрически кабел. 3 метода на инсталиране ви позволяват или да го поставите в почвата, или да го поставите направо на земята с включената стойка, или да го фиксирате към стената с включените винтове като подарък.
35 лумена

Напишете мнение